Website promotie

Website promoten = inbound genereren
Een website promoten is even belangrijk als ervoor zorgen dat de copywriting, usablity, SEO in orde zijn. Er zijn tal van manieren om een website te promoten. Belangrijk is dat men de website promoot naar de juiste doelgroep toe. Voor elke doelgroep bestaan er online tools & platforms om het doel van de website na te streven. ZionMedia staat in voor de inbound marketing van bedrijfswebsites. Wij promoten uw diensten / producten via het internet met de bedoeling de juiste doelgroep kennis te laten maken met uw diensten / producten. Dankzij onze website promotie tools kunnen wij uw site promoten.

Het begin van alles: een eigen, slimme website

Wie online promotie wenst of meer naambekendheid, start met een eigen website… de basis van alles. Een eigen website is als een online visitekaartje.

ZionMedia webdesign maakt websites voor bedrijven, KMO’s en kleine ondernemingen, voorzien van slimme tools om mensen aan te zetten iets na te laten over zichzelf, hen aan te zetten tot call-to-action. Dit noemen we inbound marketing: mensen op uw website laten converteren.

website printscreens

searchengines

Wij promoten uw website in zoekmachines ( SEO & SEA )

Er zijn 2 manieren om uw website te promoten in zoekmachines. Hoog scoren in de natuurlijke zoekresultaten van een zoekmachine ( SEO ) na ingave van een trefwoord dat uw diensten / producten omvat. zoekmachine optimalisatie helpt hierbij. Of adverteren in zoekmachines via gesponsorde tekstadvertenties bovenaan de zoekresultaten (SEA).

ZionMedia maakt voor haar klanten SEO geoptimaliseerde teksten, rekening houdend met goede copywriting, keyworddensity en leesbaarheid. Onze teksten scoren hoog in zoekmachines zoals Google en Bing. Direct resultaat krijgt men door te adverteren in zoekmachines via een CPC -model ( cost-per-click). ZionMedia zet voor haar klanten zoekmachine advertenties op met een hoge CTR ( click-through-rate ) en een lage CPC.

Wij promoten uw diensten / producten via Sociale Media

Promoot uw website op het juiste Sociale Media platform, naar de juiste doelgroep toe. Promoot uw diensten en producten via content, video, foto’s, textberichten, whitepapers op Google+, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn…

De Sociale Media marketing diensten van ZionMedia zorgen ervoor dat bedrijven meer naambekendheid genieten op Sociale Media, door mensen te motiveren leuke en interessante dingen te delen en door mensen met uw merk te laten bezig zijn. Uiteraard zijn sociale media advertenties ook mogelijk.

social media

internet marketing advies

Branding vs Non-branding

Er zijn tal van manieren om een bedrijfswebsite, diensten en producten te promoten. Internet marketing kan in gezet worden om meer naambekendheid te verwerven of om meer leads te genereren ( leadgeneration ).

ZionMedia maakt samen met haar klanten een online marketingplan en online strategie op om via het internet meer inbound te genereren. Wenst u ook de mogelijkheden te ontdekken voor uw bedrijf, neem vrijblijvend contact op met ons.

Meer webdesign