Meer naambekendheid

internet-marketing-advies

Wij maken uw online marketingplan en vergroten uw naambekendheid en visibility.

Alles begint met een duidelijke online strategie om een doel te bereiken. ZionMedia geeft aan haar klanten online marketing advies hoe men het uiteindelijke doel kan bereiken. Om bedrijven hun naambekendheid te vergroten via online marketing, hun online aanwezigheid en zichtbaarheid te verhogen, bieden wij een aantal diensten aan.

Wat kan ZionMedia doen om uw bedrijf meer zichtbaarheid te geven?

Meer naambekendheid?
Kies voor een strategisch plan !

Om uw merk, diensten en producten van uw bedrijf meer in “the online picture” te plaatsen, heeft u nood aan een duidelijke strategie hoe u dit kunnen bereiken.

ZionMedia haar internet marketing advies zorgt voor een glashelder internet marketing plan, met focus op de doelstelling van uw online aanwezigheid.

Wij bouwen slimme websites met focus op meer leads

U heeft nood aan een nieuwe website? Of heeft u een bestaande website? U wenst meer potentiële klanten via het internet te informeren? Kies dan voor een professionele, slimme website!

Een professionele webstek geeft aan de bezoekers van uw website, blog of aanwezigheid op Sociale Media vertrouwen in uw diensten en producten. De kunst is mensen stap-voor-stap te informeren zonder hen te overladen met onnodige prikkels waardoor zij afhaken op uw website of het bos niet meer door de bomen zien. Zo verliest u klanten !

Onze webdesign professionals ontwerpen en maken slimme websites. Dankzij responsive webdesign zijn deze perfect zichtbaar op verschillende dragers zoals desktop computers, laptops en mobiele apparaten zoals tablet computers en smartphones. Via CMS webdesign kunt u uw eigen website onderhouden. Want een website gemaakt door ZionMedia zorgt voor meer bezoekers en naambekendheid.

Wij verhogen uw aanwezigheid op Sociale Media

U kunt uw online aanwezigheid en naambekendheid vergroten door aanwezig te zijn op het juiste sociale media platform. Dankzij onze sociale media marketing diensten, openen en onderhouden wij bedrijfspagina’s op Sociale Media zoals Facebook, Twitter, Youtube, Google+, LinkedIn, Instagram & Pinterest.

ZionMedia geeft advies waar u met uw merk, diensten en producten aanwezig moet zijn, wat u moet vermijden, welke berichten het best plaatst, hoeveel, en hoe u via sociale media mensen informatie over uw bedrijf kunt laten delen en engageren. Sociale media is een middel om uw naambekendheid te vergroten, als het op de juiste manier gedaan wordt.

Wij verhogen uw naambekendheid via uw eigen blog

Laat mensen in contact komen met uw diensten/producten door het openen en onderhouden van een bedrijfsblog. Via een blog informeert u mensen en kunt u ook de voordelen van uw bedrijf kenbaar maken. Via een blog laat u mensen praten over uw bedrijf.

ZionMedia maakt blogs voor bedrijven en geeft advies hoe deze te onderhouden en promoten in sociale media. Onze content marketing diensten, zorgen voor een perfecte invulling van uw online communicatie.

Wij  versterken uw merk via microsites

Microsites zijn kleine websites met een beperkt aantal pagina’s. De microsite handelt over 1 onderwerp uit de diensten en producten van een bedrijf. Dankzij onze content marketing kunnen wij een microsite voorzien van sterke teksten en mooi fotografisch materiaal. ZionMedia maakt microsites voor bedrijven en implementeert call-to-action buttons om meer leads te genereren.

Ontdek vandaag alle mogelijkheden om meer online aanwezig te zijn

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om uw online visibility te versterken. Ik help graag ook uw bedrijf om dit te bereiken!
Contacteer me

DE VOORDELEN

 • Professioneel
  Een eigen website is de basis van alles. Een professionele website vergroot het vertrouwen in uw diensten / producten. Onze webdesign voldoet hieraan.
 • Extra bezoekers
  Door meer online te zijn geniet u van meer bezoekers op uw website, blog, sociale media, microsites, …
 • Branding
  Door meer in te zetten op online aanwezigheid vergroot u de visibility van uw merk en producten.
 • Conversie
  Extra online aanwezigheid zorgt voor extra conversie én vergroot u het contact met potentiële klanten.