Portfolio

Een greep uit onze tevreden klanten

Hierbij een overzicht van een aantal client-cases waar ZionMedia geholpen heeft met de internet marketing.

Dit is slechts een beperkt overzicht, meerdere referenties kunnen op aanvraag verkregen worden.

online-webdesign-icon

logo-wollux

Wollux International
Al meer dan 65 jaar is Wollux een betrouwbare leverancier van communicatietextiel en marktleider in de Benelux. Zij produceren kwalitatief hoogwaardige, duurzame communicatiematerialen tegen scherpe prijzen. Met hun eigen productieafdelingen en een uitgebreid machinepark, garanderen zij het allerbeste resultaat, op tijd én binnen het vastgestelde budget.

logo-dorsoo

Dorsoo, slapen zonder rugpijn
Dorsoo is opgericht naar aanleiding van de ontwikkeling van een nieuw bedsysteem, een nieuwe werking van de lattenbodem, voor mensen met rugklachten en slechte slaap. Vanuit de ervaring en knowhow bij Handi-Move, en omdat meer en meer mensen op zoek gingen naar een goed bed, kreeg men het idee om een nieuw slaapsysteem te ontwerpen, en richtte men speciaal daarvoor een nieuwe zustermaatschappij op. In 2000 was de geboorte van Dorsoo een feit. Dorsoo is dus een op en top Belgisch bedrijf !

logo-wft

Welders Filtration Technology
Welders Filtration Technology is in de wereld van de filterpersen een gerenommeerd bedrijf. Zowel in het ontwerp, als bij de bouw, als op het vlak van installatie en onderhoud geven zij al jaren de toon aan. Hun referentielijst is dan ook lang: van kleine, manueel bediende persen tot grote, volautomatische en computergestuurde filterpersen. Wie de problematiek kent van de scheiding van vloeistoffen en vaste stoffen, weet dat elk filterprobleem uniek is.

logo-apt

Apt International
APT International is een bedrijf dat meer dan 20 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van tweedehands industriële productiemachines en middelen voor de metaalindustrie. Het bedrijf kan terugvallen op een zeer stevige technische achtergrond omdat het ontstaan is vanuit een mechanische constructiewerkplaats ( sedert meer dan 50 jaar ), actief in het bouwen van machines voor diverse sectoren.

logo-buroproject

BuroProject
Buro Project is de absolute top op de belgische markt wat betreft kantoormeubelen. Bureau’s, ergonomische bureaustoelen, kasten, bureauverlichting, enzovoort; Buro Project biedt u op elk moment het beste assortiment aan kantoormeubelen. Buro Project kent de producten, maar kent ook de markt. Die expertise maakt het verschil.

logo-combell

Combell, your host on the internet
Als absolute marktleider in hostingdiensten voor bedrijven, IT integratoren en software ontwikkelaars, is Combell sinds 1999 uitgegroeid tot de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting van zowat elke IT infrastructuur, website of applicatie.