Meer leads & klanten

online-leads

Wij genereren meer kwalitatieve leads en klanten

Bent u op zoek naar meer leads? Wenst uw bedrijf meer contact te maken met potentiële kopers van uw diensten / producten? ZionMedia biedt bedrijven tal van oplossingen aan om via het internet meer leads te genereren en meer klanten te werven op uw website, blog, webshop, microsite of via sociale media.

Nood aan leads, hoe kunnen wij meer leads genereren ?

Wij laten mensen praten en zaken delen over uw bedrijf, dienst of product

Maak jezelf uniek op het www ! Biedt mensen op uw website, blog of sociale media (bedrijfs)pagina iets uniek aan. Iets wat ze willen delen met anderen of iets wat ze interessant genoeg vinden om naar te linken. De impact van Sociale Media “is the next best thing”. ZionMedia haar sociale media marketing diensten denken mee met haar klanten welke strategie we kunnen opzetten om meer mensen te laten praten over uw bedrijf, diensten en producten. Awareness is heel belangrijk om een relatie op te bouwen met de gebruikers op uw website, blog of sociale media pagina zodoende zij later klant worden.

Wij laten mensen over gaan tot call-to-action & verzamelen leads

Weet met wie u te doen heeft. Bouw langzamerhand een database op van de bezoekers en klanten op uw website. Begrijp hun noden en waarom ze uw website of blog bezoeken. Zorg ervoor dat mensen iets nalaten zoals een naam, telefoonnummer, adres, interesse enz… ZionMedia haar leadgeneration diensten helpt klanten meer mensen over te laten overgaan tot call-to-action. Kortom, het verzamelen van meer online leads. Dankzij een goede website promotie en een uitstekende usability kunnen we dit bereiken.

Wij zetten slimme e-mail marketing in

E-mail marketing blijft een belangrijke internet marketing dienst om mensen op sporadische wijze te informeren over de diensten en producten van een bedrijf. E-mail marketing en e-mail marketing automation kan ingezet worden op een slimme manier. ZionMedia ontwerpt nieuwsbrieven en maakt voor haar klanten volledige e-mail campagnes op, van idee & ontwerp tot verzending en rapportage.

Wij zorgen voor een uitstekende usability

Het gebruiksgemak van een website, het gebruik van correct taalgebruik en web copywriting zal het gedrag van een bezoeker op een website bepalen. ZionMedia analyseert en verbetert te usability van bedrijfswebsites teneinde de gebruiker beter in te lichten en meer te laten overgaan tot call-to-action.

Ontdek alle mogelijkheden om meer online leads en klanten te werven

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om meer leads en klanten te bereiken. Ik help graag ook uw bedrijf om dit te bereiken !
Contacteer me

DE VOORDELEN

 • Meer inbound
  Onze online marketing specialisten zorgen voor tal van nieuwe contacten.
 • Klanten worden ambassadeurs
  Wij zorgen dat klanten ambassadeurs worden van uw merk. Zij zorgen voor extra naambekendheid bij niet-klanten.
 • Geoptimaliseerde website
  Wij optimaliseren uw website, blog of microsite dankzij onze “usability scan”. Een hoge usability zorgt voor meer inbound.
 • Up-to-date- via e-mail marketing
  Onze marketing automation diensten via e-mail overtuigd mensen van uw merk zodoende zij op termijn overgaan tot call-to-action.