Web copywriting & SEO teksten

Sterke, leesbare en SEO geoptimaliseerde teksten voor websites, blogs en sociale media
ZionMedia maakt voor haar klanten sterke en leesbare teksten voor haar klanten. Alle teksten zijn opgemaakt om te publiceren op het internet. Wij zorgen er voor dat tekst boeiend blijft en niet gaat vervelen. Alle teksten zijn opgemaakt door een copywriter en bijgewerkt door onze SEO specialisten om de tekst hoog te laten scoren in zoekmachines zoals Google.

Overtuigende teksten op website, blog en sociale media

Schrijven voor het web heeft een heel andere aanpak nodig dan schrijven en communiceren voor andere media zoals offline magazines, folders, brochures, persartikels enz…

ZionMedia haar web copywriters maken met de klant een contentplan op. Het contentplan bepaalt welke teksten waar worden geplaatst en waar deze passen in de online communicatie en planning. De webteksten kunnen perfect gebruikt worden op websites, microsites, blogs, sociale media enz…

magazines

doorvertellen

How to spread the word? Let them share your content for free !

De focus van onze web copywriting en zoekmachine optimalisatie ligt op het delen van content door de lezers ervan. Moderne SEO is een mix van on-page zoekmachine optimalisatie én het schrijven & maken van content dat mensen willen linken en delen op sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn, Google+, Youtube en Twitter.

ZionMedia maakt haar content op mét 1 doel: “Let them share the content and get inbound for free”. Onze content wordt gedeeld, waardoor er meer mensen in contact komen met de diensten en producten van onze klanten. Web copywriting en SEO copywriting hebben een grote invloed op het scoren van trefwoorden in zoekmachines.

SEO geoptimaliseerde content

Alle teksten worden door onze specialisten onderworpen aan een SEO-scan ( Search Engine Optimization Scan ). Aan de hand van de doelstelling van de website, maakt ZionMedia een lijst aan ( zoekwoord analyse ) van de te gebruiken trefwoorden in de teksten om beter te scoren in zoekmachines.

Onze web copywriters plaatsen deze woorden vervolgens zorgvuldig in de te plaatsen content.

seo copywriting

kleurletters

Geoptimaliseerde content laten lezen als een verhaal

Onze copywriters stellen ijzersterke content op, dewelke niet gaat vervelen. Leesbaarheid en correct taalgebruik moeten hiervoor zorgen. Een goede web copywriter houdt rekening met een aantal vuistregels zoals:

  • Keuze van het lettertype & regelhoogte
  • Gebruik van titels & alinea’s
  • Kleurgebruik
  • Inlassing SEO zoekwoorden
  • Tone-of-voice

Wij laten teksten lezen als een verhaal…

Meer content marketing