LinkedIn

Uw bedrijf, actie, product of dienst op LinkedIn

Wij versterken uw merk en aanwezigheid op LinkedIn

ZionMedia bepaald samen met haar klanten of LinkedIn een goed platform is om de doelgroep te bereiken. Indien LinkedIn kan gebruikt worden, zet ZionMedia een LinkedIn account op.

LinkedIn

Onderhoud en plaatsen van content op LinkedIn

Indien gewenst, zorgen wij voor het plaatsen van content ( tekst / foto’s / video’s / widgets ) op LinkedIn. Alles verloopt volgens een afgesproken contentplan en contentkalender, speciaal ontwikkeld voor LinkedIn.

LinkedIn contentbeheer

LinkedIn opleiding en LinkedIn training

Indien gewenst geven wij opleiding en training voor mensen binnen uw bedrijf zodoende zij opgeleid zijn om via LinkedIn te communiceren met klanten en niet-klanten. Zij leren op welke manier content te plaatsen, hoe te reageren op berichten van tevreden en minder tevereden klanten enz…

LinkedIn opleidingen

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn? ZionMedia helpt haar klanten om LinkedIn advertenties op te zetten. Er zijn vandaag tal van mogelijkheden om uw branding en interactie te verhogen via Sociale Media. LinkedIn biedt een aantal functionaliteiten aan om LinkedIn Ads te plaatsen.

LinkedIn adverteren

Campagnes op LinkedIn

Om uw bepaalde campagnes en acties te ondersteunen kunnen we LinkedIn gebruiken. Denk maar aan LinkedIn wedstrijden, surveys & polls, LinkedIn enquêtes, reclamecampagnes enz…

LinkedIn campagnes

Uitgebreide rapportage

Van alle acties en campagnes die we plaatsen, voorziet ZionMedia de benodigde rapportage voor haar klanten. Dankzij een goede evaluatie van LinkedIn campagnes en advertenties kunnen we bijsturen waar nodig en in de toekomst de campagnes verbeteren.

LinkedIn rapportage

Meer Sociale Media marketing