Sociale Media opzet & campagnebeheer

Wij zetten uw Sociale Media op en beheren uw online campagnes
ZionMedia zet accounts op bij de juiste Sociale Media platformen voor uw bedrijf. Vervolgens beheren wij uw pagina’s en houden wij deze up-to-date volgens een goede uitgekiemde internet marketing strategie.

Aanmaak van Sociale Media accounts, volgens uw doelgroep

Voordat we content kunnen plaatsen dienen we accounts op te zetten bij de verschillende Sociale Media platformen, afhankelijk van het doel en de Sociale Media strategie.

ZionMedia maakt uw accounts aan op volgende netwerken:

ZionMedia verzorgt alle accounts met bijhorende logins en paswoorden om alles te kunnen beheren voor uw organisatie of om alles door u intern te laten beheren.

facebook account registreren

sociale media ontwerper

Ontwerp en opmaak Sociale Media pagina’s

Na het aanmaken van de accounts voor uw bedrijf of organisatie gaat ons ontwerpteam aan de slag om op alle Sociale Media de uitstraling van uw bedrijf te verkrijgen. Dit zal gepaard gaan met het ontwerpen van een header, plaatsen van logo, plaatsen van foto’s enz…

Indien gewenst kunnen er ook widgets en apps aangemaakt worden om uw online communicatie te versterken. Elke pagina zal opgemaakt worden zodoende deze past in uw Sociale Media Marketing plan en strategie.

Uiteraard verzorgen wij ook andere ontwerpen voor uw Sociale Media indien er speciale acties zijn of wedstrijden worden georganiseerd door uw bedrijf.

Plaatsen van content op Sociale Media volgens het contentplan

Om uw Sociale Media pagina’s up-to-date te houden en uw volgens in te lichtten van de laatste nieuwigheden, zal er nood zijn aan content. Er bestaan allerlei soorten content zoals: educatieve content, promotionele content ( acties, promoties, win, gratis… ) ,conversatie content, testimonials content, user generated content enz… Elke soort content heeft een eigen aanpak nodig en moet voorzien worden van de juiste teksten, boodschap en foto’s.

De content zal ondersteund worden via speciale apps zoals polls, surveys, wedstrijdpagina’s enz… Uiteraard dient men ook te denken aan de promotie van Sociale Media campagnes via advertenties en de communicatie van acties en promoties naar mensen die reeds uw bedrijf volgen.

Alles dient in een duidelijk Sociale Media plan gegoten te worden met duidelijke afspraken wie, wat en wanneer online wordt geplaatst.

sociale media content

Meer sociale media marketing