Google+

Uw bedrijf, actie, product of dienst op Google+

Wij versterken uw merk en aanwezigheid op Google+

ZionMedia bepaald samen met haar klanten of Google+ een goed platform is om de doelgroep te bereiken. Indien Google+ kan gebruikt worden, zet ZionMedia een Google+ account op.

google+

Onderhoud en plaatsen van content op Google+

Indien gewenst, zorgen wij voor het plaatsen van content ( tekst / foto’s / video’s / widgets ) op Google+. Alles verloopt volgens een afgesproken contentplan en contentkalender, speciaal ontwikkeld voor Google+.

google+ contentbeheer

Google+ opleiding en Google+ training

Indien gewenst geven wij opleiding en training voor mensen binnen uw bedrijf zodoende zij opgeleid zijn om via Google+ te communiceren met klanten en niet-klanten. Zij leren op welke manier content te plaatsen, hoe te reageren op berichten van tevreden en minder tevereden klanten enz…

google+ opleidingen

Adverteren op Google+

Adverteren op Google+? ZionMedia helpt haar klanten om Google+ advertenties op te zetten. Er zijn vandaag tal van mogelijkheden om uw branding en interactie te verhogen via Sociale Media. Google+ biedt een aantal functionaliteiten aan om Google+ Ads te plaatsen.

google+ adverteren

Campagnes op Google+

Om uw bepaalde campagnes en acties te ondersteunen kunnen we Google+ gebruiken. Denk maar aan Google+ wedstrijden, surveys & polls, Google+ enquêtes, reclamecampagnes enz…

google+ campagnes

Uitgebreide rapportage

Van alle acties en campagnes die we plaatsen, voorziet ZionMedia de benodigde rapportage voor haar klanten. Dankzij een goede evaluatie van Google+ campagnes en advertenties kunnen we bijsturen waar nodig en in de toekomst de campagnes verbeteren.

google+ rapportage

Meer Sociale Media marketing