Facebook

Uw bedrijf, actie, product of dienst op Facebook

Wij versterken uw merk en aanwezigheid op Facebook

ZionMedia bepaald samen met haar klanten of Facebook een goed platform is om de doelgroep te bereiken. Indien Facebook kan gebruikt worden, zet ZionMedia een Facebook account op.

facebook

Onderhoud en plaatsen van content op Facebook

Indien gewenst, zorgen wij voor het plaatsen van content ( tekst / foto’s / video’s / widgets ) op Facebook. Alles verloopt volgens een afgesproken contentplan en contentkalender, speciaal ontwikkeld voor Facebook.

facebook contentbeheer

Facebook opleiding en Facebook training

Indien gewenst geven wij opleiding en training voor mensen binnen uw bedrijf zodoende zij opgeleid zijn om via Facebook te communiceren met klanten en niet-klanten. Zij leren op welke manier content te plaatsen, hoe te reageren op berichten van tevreden en minder tevereden klanten enz…

facebook opleidingen

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook? ZionMedia helpt haar klanten om Facebook advertenties op te zetten. Er zijn vandaag tal van mogelijkheden om uw branding en interactie te verhogen via Sociale Media. Facebook biedt een aantal functionaliteiten aan om Facebook Ads te plaatsen.

facebook adverteren

Campagnes op Facebook

Om uw bepaalde campagnes en acties te ondersteunen kunnen we Facebook gebruiken. Denk maar aan Facebook wedstrijden, surveys & polls, Facebook enquêtes, reclamecampagnes enz…

facebook campagnes

Uitgebreide rapportage

Van alle acties en campagnes die we plaatsen, voorziet ZionMedia de benodigde rapportage voor haar klanten. Dankzij een goede evaluatie van Facebook campagnes en advertenties kunnen we bijsturen waar nodig en in de toekomst de campagnes verbeteren.

facebook rapportage

Meer Sociale Media marketing