Youtube

Uw bedrijf, actie, product of dienst op Youtube

Wij versterken uw merk en aanwezigheid op Youtube

ZionMedia bepaald samen met haar klanten of Youtube een goed platform is om de doelgroep te bereiken. Indien Youtube kan gebruikt worden, zet ZionMedia een Youtube account op.

Youtube

Onderhoud en plaatsen van content op Youtube

Indien gewenst, zorgen wij voor het plaatsen van content ( tekst / foto’s / video’s / widgets ) op Youtube. Alles verloopt volgens een afgesproken contentplan en contentkalender, speciaal ontwikkeld voor Youtube.

Youtube contentbeheer

Youtube opleiding en Youtube training

Indien gewenst geven wij opleiding en training voor mensen binnen uw bedrijf zodoende zij opgeleid zijn om via Youtube te communiceren met klanten en niet-klanten. Zij leren op welke manier content te plaatsen, hoe te reageren op berichten van tevreden en minder tevereden klanten enz…

Youtube opleidingen

Adverteren op Youtube

Adverteren op Youtube? ZionMedia helpt haar klanten om Youtube advertenties op te zetten. Er zijn vandaag tal van mogelijkheden om uw branding en interactie te verhogen via Sociale Media. Youtube biedt een aantal functionaliteiten aan om Youtube Ads te plaatsen.

Youtube adverteren

Campagnes op Youtube

Om uw bepaalde campagnes en acties te ondersteunen kunnen we Youtube gebruiken. Denk maar aan Youtube wedstrijden, surveys & polls, Youtube enquêtes, reclamecampagnes enz…

Youtube campagnes

Uitgebreide rapportage

Van alle acties en campagnes die we plaatsen, voorziet ZionMedia de benodigde rapportage voor haar klanten. Dankzij een goede evaluatie van Youtube campagnes en advertenties kunnen we bijsturen waar nodig en in de toekomst de campagnes verbeteren.

Youtube rapportage

Meer Sociale Media marketing