Twitter

Uw bedrijf, actie, product of dienst op Twitter

Wij versterken uw merk en aanwezigheid op Twitter

ZionMedia bepaald samen met haar klanten of Twitter een goed platform is om de doelgroep te bereiken. Indien Twitter kan gebruikt worden, zet ZionMedia een Twitter account op.

twitter

Onderhoud en plaatsen van content op Twitter

Indien gewenst, zorgen wij voor het plaatsen van content ( tekst / foto’s / video’s / widgets ) op Twitter. Alles verloopt volgens een afgesproken contentplan en contentkalender, speciaal ontwikkeld voor Twitter.

twitter contentbeheer

Twitter opleiding en Twitter training

Indien gewenst geven wij opleiding en training voor mensen binnen uw bedrijf zodoende zij opgeleid zijn om via Twitter te communiceren met klanten en niet-klanten. Zij leren op welke manier content te plaatsen, hoe te reageren op berichten van tevreden en minder tevereden klanten enz…

twitter opleidingen

Adverteren op Twitter

Adverteren op Twitter? ZionMedia helpt haar klanten om Twitter advertenties op te zetten. Er zijn vandaag tal van mogelijkheden om uw branding en interactie te verhogen via Sociale Media. Twitter biedt een aantal functionaliteiten aan om Twitter Ads te plaatsen.

twitter adverteren

Campagnes op Twitter

Om uw bepaalde campagnes en acties te ondersteunen kunnen we Twitter gebruiken. Denk maar aan Twitter wedstrijden, surveys & polls, Twitter enquêtes, reclamecampagnes enz…

twitter campagnes

Uitgebreide rapportage

Van alle acties en campagnes die we plaatsen, voorziet ZionMedia de benodigde rapportage voor haar klanten. Dankzij een goede evaluatie van Twitter campagnes en advertenties kunnen we bijsturen waar nodig en in de toekomst de campagnes verbeteren.

twitter rapportage

Meer Sociale Media marketing