Sociale Media advertenties

Wij maken en beheren uw advertenties op Facebook, Twitter en LinkedIn

Dankzij het groot bereik van sociale netwerken, is het interessant om advertenties te plaatsen voor uw bedrijf. Onze specialisten kunnen perfect uw doelgroep bereiken dankzij handige filters dewelke wij gebruiken bij de opzet van sociale media advertenties. Adverteren op Sociale Media is mogelijk voor elk budget.

Uw advertenties op Facebook met Facebook Ads: bereik makkelijk particulieren

Het beheren van een Facebook-advertentie is een tijdrovende inspanning. Advertenties en re -targeting bereiken de beste resultaten door het verfrissen van de advertentie-inhoud, het verfijnen van CPC campagnes en het blijven optimaliseren.

Facebook is het grootste display ad serving platform , met meer dan 297.000.000.000 paginaopvragingen! Er gebruiken meer dan 1 miljard mensen Facebook. Daarom is een campagne op Facebook een krachtige online tool. Facebook heeft meer gegevens over uw klanten dan elk ander advertentieplatform. U kunt die kennis gebruiken voor de doelgroep bepaling van uw sociale media campagne. Particulieren vertoeven lang op Facebook, ideaal om ook uw boodschap daar op de juiste manier te verspreiden.

ZionMedia maakt voor bedrijven krachtige Facebook tekstadvertenties & beeldadvertenties in de vorm van sponsored ads & posts. Dit passend in uw sociale mediaplan, strategie en binnen uw budget.

facebook advertenties

linkedin advertenties

Adverteren op LinkedIn, bereik het zakelijk publiek

Wenst u een zakelijk publiek te bereiken, dan zijn advertenties op LinkedIn een goede oplossing voor uw zakelijke advertenties.

U kan perfect uw doelgroep bepalen via LinkedIn en een selectie maken op jobtitel, functie, industrie, grootte van het bedrijf enz… Enkel aan uw doelgroep zullen de Linkedin advertenties getoond worden. LinkedIn biedt een aantal advertentieformaten aan zoals tekstadvertenties mét of zonder foto en video-advertenties. U heeft controle over uw budget en u kunt kiezen tussen CPM campagnes of CPC campagnes.

ZionMedia zet voor haar klanten succesvolle LinkedIn advertentie-campagnes op om met een minimumbudget, maximaal resultaat te bekomen.

Uw advertenties op Twitter, voor tijdelijke acties en promoties

Via Twitter advertenties is het mogelijk om uw boodschap te verspreiden via betalende advertenties. U hoeft alleen te betalen wanneer gebruikers uw account volgen of uw uitgelichte tweet retweeten, favoriet maken, beantwoorden of klikken op deze tweet. U heeft volledige controle. Bij Twitter adverteren, geldt geen minimumuitgave en u kunt op ieder moment beginnen en stoppen.

ZionMedia verzorgt uw Twitter advertenties door samen met de klant de strategie & boodschap, doelgroep te bepalen.

twitter advertenties

Meer sociale media marketing