Zoekmachine optimalisatie ( SEO )

Genereer inbound via de kracht van zoekmachines
SEO staat voor Search Engine Optimisation of zoekmachine optimalisatie. Zoekmachines zijn heel belangrijke internetspelers daar ze voor meer dan 80% gebruikt worden door internauten. Ons doel is om uw website hoog te laten scoren in de natuurlijke zoekresultaten nadat een internetgebruiker een zoekwoord heeft ingegeven in de zoekbalk waarmee u wenst teruggevonden te worden.

Uw website hoger in de zoekmachine resultaten

Het doel van zoekmachine optimalisatie ( SEO ) is om hoog te scoren in de natuurlijke zoekresultaten ( natural search ) van een zoekmachine zoals Google Search en Bing.

ZionMedia laat websites hoog scoren dankzij haar internet marketing diensten zoals SEO copywriting, technische SEO, off-page SEO, content marketing, linkbuilding, sociale media marketing enz…

Onze focus ligt vooral op Google Search en Bing in België en Nederland daar dit de meest gebruikte zoekmachines zijn. ZionMedia helpt haar klanten een autoriteit te worden in zoekmachines via ethische SEO optimalisatie.

seo diagram

seo statistieken

Verbeter uw huidige website met on-page zoekmachine optimalisatie

Heeft u een bestaande website en wenst u deze beter te laten terugvinden in zoekmachines zoals Google Search & Bing? Denkt u momenteel te weinig bezoekers op uw website te krijgen via zoekrobots?

Geen probleem. Hier helpt ZionMedia bedrijven om hun huidige website te analyseren en bij te sturen waar nodig. Wij analyseren de huidige sitemap, CMS, URL-structuur, de huidige teksten, metatags, enz… Aan de hand van een rapport stellen we een aantal aanbevelingen op om de huidige website te optimaliseren. Onze SEO specialisten doen een analyse op de huidige broncode van uw website om alles grondig te optimaliseren.

ZionMedia geeft vervolgens een lijst met aanbevelingen wat u moet doen om beter te scoren in zoekrobots. Uiteraard kunnen onze specialisten ook in de code duiken om uw site aan te passen.

SEO copywriting, sterke teksten voor zoekrobots

Onze specialisten schrijven SEO geoptimaliseerde teksten dewelke voldoen aan de regels van zoekmachines om hoger te scoren in zoekrobots zoals Google Search en Bing. De juiste combinatie vinden tussen SEO vriendelijke teksten én leesbare, interessante teksten is onze uitdaging.

Onze content marketing afdeling kan vervolgens ook voor uw bedrijf een oplossing bieden om uw website op de juiste manier te optimaliseren.

seo copywriter

Nieuwe website nodig? SEO optimalisatie inbegrepen !

Heeft u nood aan een nieuwe up-to-date website, ontwikkeld in responsive webdesign ( ook leesbaar op alle mobiele dragers zoals tablet, PC, smartphone… ) , dan is onze zoekmachine optimalisatie automatisch inbegrepen.

Tijdens het ontwikkelen van nieuwe websites voor bedrijven, houden onze specialisten rekening met +100 factoren om uw website beter te laten terugvinden in zoekmachines zoals Google Search en Bing.

Meer zoekmachine marketing