Webdesign

Webdesign: het grafisch ontwerp
Na de planning & analyse en het verzamelen van de webcontent, gaat ZionMedia over tot het grafisch ontwerp van een website. ZionMedia maakt voor haar klanten mooie en makkelijk te onderhouden websites, voorzien van een content management systeem. Het juiste webdesign moet uw doelgroep aanspreken en duidelijk uitademen waar uw bedrijf voor staat.

Wireframing & blueprint: een schematische voorstelling van paginaopmaak & navigatie

Dankzij een duidelijke planning, het doel, de content en een goedgekeurde sitemap kunnen we overgaan tot de wireframing van alle te ontwerpen pagina’s. Wireframes zijn een soort draadmodellen dewelke een schematische voorstelling geven hoe de content zal geplaatst worden op de webpagina’s.

Een wireframe toont ook duidelijk hoe de navigatie doorheen een website zal geplaatst worden en waar de call-to-action knoppen zullen geplaatst worden.

website mockup

website ontwerp

Het grafisch ontwerp & webdesign templates

Aan de hand van de goedgekeurde wireframes of mockups, gaat men van start met het grafisch ontwerp van de website. ZionMedia zal met haar webdesign rekening houden met de bestaande huisstijl of aan een aantal voorbeelden die kunnen passen.

In het webdesign ontwerp zal de layout, kleurgebruik, logo, lettertype, look & feel… een duidelijk beeld geven hoe de website er zal uitzien vooraleer men overgaat tot webdevelopment. Het webdevelopment team zal overgaan tot HTML ontwikkeling.

Responsive webdesign, zichtbaar en bruikbaar op alle dragers

Elke nieuwe website zal voorzien worden van responsive webdesign. Dankzij responsive webdesign, past de layout van een website zich aan, aan de drager waarop de website wordt bekeken. De code van de websites worden zodanig opgemaakt dat ze zichtbaar zijn op:

  • Tablet computers
  • Desktop computers / PC
  • Laptop computers
  • Smartphones

internet-marketing-advies

Meer webdesign