Webdevelopment

Websites bouwen en testen
Na de analyse en planning, het bepalen van de juiste content en een goedgekeurd ontwerp, gaan onze webdeveloppers aan de slag. Vooraleer 1 regel online komt te staan dient men een keuze te maken in domeinnaam, hosting, CMS enz… Nadien worden de goedgekeurde templates aangemaakt in HTML mét bijhorende SEO input om deze zoekmachine vriendelijk te maken.

Advies bij hosting, domeinnaam, server en database

Het webdevelopment team van ZionMedia gaat een server opzetten om de website op te kunnen ontwikkelen. Hierbij wordt tijdelijke hosting, een test-domeinnaam opgezet en bijhorende software geïnstalleerd om de website op te kunnen ontwikkelen. Alle technische vereisten worden in orde gemaakt.

Wij bieden onze klanten de beste oplossing in keuze van domeinnaam, hosting, (cloud) server en database.

Vervolgens kan ons team overgaan tot aanmaak van html-templates en een beslissing nemen voor welk CMS webdesign ( Content Management System ) we kiezen.

url

wordpress cms

CMS webdesign: beheer zelf uw website

Elke website wordt voorzien van een Content Management System ( CMS ). Dankzij het CMS is het mogelijk de website up-to-date te houden. Het CMS wordt ontwikkeld in functie van de gevraagde functionaliteiten en performance van de website. ZionMedia kan uw website maken in open-source software dankzij WordPress webdesign of Joomla webdesign of kan het CMS volledig op maat maken.

Het voordeel van open-source software is dat het heel gebruiksvriendelijk is. Er kunnen tal van extra plugins op geïnstalleerd worden waardoor de kost om het te ontwikkelen laag kan gehouden worden.

Templates, HTML input & codering

Alle webdesign templates worden in HTML omgezet om ze in een webbrouwser te kunnen inlezen zoals Google Chrome, Safari, Internet Explorer en Fiefox.

Waar nodig worden de nodige (java)scripts ingelast om bijvoorbeeld webformulieren te laten werken. Vervolgens gaan we de aangeleverde content ( teksten, foto’s, video’s ) inlassen via het CMS.

html input

seo

Standaard technische SEO implementatie

Bij elke input van text, foto’s en video’s in het CMS van een website, houden wij rekening met de technische SEO optimalisatie.

Ons webdesign team zorgt ervoor dat een website beter zal scoren in zoekmachines zoals Google. Hierdoor zal het aantal bezoekers op uw website gevoelig stijgen. Bij de technische SEO overlopen wij een checklist van meer dan 100 kritische punten. Bij ZionMedia is zoekmachine optimalisatie inbegrepen bij webdesign.

Meer webdesign