E-mail nieuwsbrief ontwerp

Opmaak van e-mail templates voor desktop & mobiel
Een nieuwsbrief moet uitademen wat u verkoopt. Daarom is niet enkel de boodschap belangrijk maar ook het nieuwsbrief ontwerp. ZionMedia zorgt voor het ontwerp van nieuwsbrieven voor desktop computers en mobiele dragers. Belangrijk vinden wij de deliverability, daarom wordt elke nieuwsbrief getest op spam en proberen wij een zo hoog mogelijke deliverability te beamen bij verschillende ESP’s.

Grafisch ontwerp van e-mail templates voor nieuwsbrieven

Aan de hand van het doel, de input en de huidige communicatie van onze klanten maakt ZionMedia mooie grafische e-mail templates op.

Bij de opmaak van onze templates houden wij rekening met de standaarden die worden gebruikt voor het uitzenden van nieuwsbrieven zoals grootte van de nieuwsbrief, kleurgebruik, lettertype, plaatsing van foto’s en links.

Naast de opmaak van nieuwe templates, geeft ZionMedia advies hoe u de opmaak van uw bestaande nieuwsbrieven of e-mail marketing kunt verbeteren.

email wireframe design

email template mobiel

Responsive e-mail templates voor smartphone en tablets

Na goedkeuring van het grafisch ontwerp, zetten onze ontwikkelaars de e-mail template om in een responsive nieuwsbrief versie. Deze template zal worden gebruikt om in te lezen in onze e-mail marketing software.

Alle nieuwsbrieven zijn gemaakt voor mobiele dragers zoals tablets & smartphones zonder te moeten inboeten op gebied van leesbaarheid en call-to-action.

Gestest bij alle ESP’s

Wij zorgen ervoor dat alle verzonden e-mails goed worden ingelezen bij de bekendste Email Service Providers zoals Hotmail, Telenet Mail, Google Gmail, Windows mail, Skynet…

Pas als onze HTML template voldoet aan de strenge eisen van elke e-mailclient wordt deze gebruikt om te verzenden. Zo zorgen wij ervoor dat uw e-mails zo weinig mogelijk als spam verzonden worden en dat uw reputatie behouden wordt.

internet-marketing-advies

Meer e-mail marketing