SEA Audit

Verbeter uw zoekmachine campagnes via een SEA audit
Bent u eigenlijk wel goed bezig met uw huidige CPC campagnes in zoekmachines? Laat deze nakijken door onze SEA specialisten en bespaar honderden euro’s per maand. Campagnes in Google Adwords of Bing mogen GEEN slapende campagnes worden. Op regelmatige wijze bijsturen is nodig om een minimale CPC te halen uit uw maandelijks budget.

 

Hoge CTRL, lage CPC

Via een SEA audit laat u uw bestaande SEA campagnes of PPC campagnes analyseren en bijsturen waar nodig. Onze Google Adwords en Bing experts zullen uw online campagne optimaliseren en uw PPC conversie / doelen verhogen.

ZionMedia optimaliseert uw biedstrategie ( minimum CPC, maximum CPC & gemiddelde CPC ). We herbekijken uw advertentieomschrijvingen om het maximim aan kwalitatieve kliks te genereren naar uw website of landingspagina. Indien nodig verlagen wij uw maandelijks budget maar verhogen we het aantal kliks door de kwaliteit van de advertenties te verhogen.

Via een benchmark vergelijken we op het einde van de campagne de impact van onze inspanningen samen met onze klanten. Zo bent u zeker dat u wel goed bezig bent.

Onze SEA-audit diensten

sea inzicht

Inzicht in uw bedrijf

Ons werk gaat vooraf aan een grondige studie van de diensten / producten dewelke uw bedrijf wenst te promoten. Wij willen een hoge service bieden teneinde de beste strategie uit te werken.

sea doelen

Instellen doelen & doelstellingen

Nadat we meer inzicht hebben in uw bedrijf haar diensten en producten stellen we een aantal haalbare doelen op. Ons doel is de beste CPC campagnes op te stellen in Google Adwords of Bing met een zo hoog mogelijk ROI.

sea evaluatie

Evaluatie bestaande SEA campagnes

Niet tevreden met uw huidig AdWords-management? Dan is het tijd dat u ZionMedia inschakelt om uw Adwords campagnes te laten analyseren en eventueel te laten beheren. Wij houden niet van verspilling van budget. Wij zijn op zoek naar het meest winstgevend CPC model voor uw bedrijf.

sea zoekwoordanalyse

Grondige zoekwoordanalyse

Onze CPC specialisten weten met welke trefwoorden uw advertenties het best converteren van kliks naar leads. Daarom vinden wij een grondige zoekwoordanalyse de basis van alle cpc campagnes.

sea copywriting

Creatieve copywriting

Onze ervaring speelt in ons voordeel. Wij weten welke copywriting te gebruiken om het juiste doelpubliek te bereiken en te laten converteren op uw webshop, downloadformlier of contactpagina.

sea analyse

Website optimalisatie

We voeren een analyse van uw website uit en geven advies welke pagina’s van uw website het best geoptimaliseerd worden om een lagere cost-per-klik te betalen. Hierdoor zal de kwaliteit van de advertentie verhoogd worden en haalt u meer verkeer naar uw website met hetzelfde budget.

Meer insight marketing