Sitearchitectuur & sitemap

Informatie vs technische architectuur
Elke website dient voorzien te worden van de juiste sitearchitectuur. ZionMedia maakt steeds het onderscheid tussen informatieachitectuur en technische architectuur. Wij geven ook advies in het opstellen van een sitemap van websites.

Content & navigatie sitemap

De kunst bestaat er in om alle informatie dewelke een website bevat op de juiste manier en het juiste moment te tonen. ZionMedia helpt haar klanten om de informatiearchitectuur of informatie sitemap te bepalen en op te stellen a.h.v. een grafisch schema.

Op die manier kunnen we de navigatie van de website bepalen rekening houdend met het gebruiksgemak voor de gebruiker. Elke gebruiker moet een duidelijke en goede ervaring beleven. ZionMedia optimaliseert de usability van bestaande website en bouwt dit automatisch in bij de bouw van nieuwe website.

sitemap website schema

seo broncode

SEO architectuur

Onder de SEO architectuur of SEO sitemap van een website verstaan we de handelingen dewelke worden uitgevoerd om een website zoekmachine vriendelijk te maken. De broncode van een website wordt geoptimaliseerd voor grote en populaire zoekmachines zoals Google.

On-page optimalisatie zorgt ervoor dat alle pagina’s goed worden geïndexeerd door zoekrobots én dat ze hoog scoren met de juiste trefwoorden in de organische zoekmachine resultaten.

Hosting & DB architectuur

Een zeer belangrijke factor is de keuze van uw domeinnaam, hosting en eventuele database omgeving. ZionMedia brengt alles duidelijk in kaart aan welke vereisten de hosting en database moet voldoen om de website vlot te laten draaien, ook op piekmomenten. Daarom zal ZionMedia u graag adviseren welke hosting te kiezen bij het lanceren van uw website.

cloud computing

Meer strategie