Doelstelling & goals

Uw doelstelling en goals bepalen uw strategie
Durf uw huidige online activiteiten in vraag stellen. Aan de hand van enkele simpele vragen en bijhorende antwoorden, proberen wij uw huidige online / offline strategie in kaart te brengen. Afhankelijk van de antwoorden kunnen wij een online marketingplan opstellen om de bepaalde doelen te bereiken. De bepaling van de doelgroep, doelstelling en actieplan zijn hierbij primordiaal.

ZionMedia helpt bedrijven hun doelen en goals te bepalen ten einde een goed online marketingplan te kunnen opstellen.

Wat wenst u te bereiken?
  • Doelgroep: Het bepalen en in kaart brengen van uw doelgroep zorgt ervoor dan we perfect weten welke online communicatie we moeten voeren.
  • Doelstelling: We brengen de huidige situatie in kaart en zetten een aantal realistische doelen op.
  • Informatie: We zetten een aantal acties uit in een actieplan om de uiteindelijke doelstelling te kunnen bereiken.

doolhof

boom beschermen

Samen groeien = lange termijn relatie

Rome is niet in 1 dag gebouwd. Het behalen van bepaalde doelen zal ook niet over 1 nacht ijs gaan. Wie met ZionMedia samenwerkt, werkt samen met een partner die wenst te groeien met haar klanten. Daarom biedt ZionMedia haar diensten niet aan voor elk bedrijf. De online marketing opzetten is een gestaag, succesvol traject indien beide partijen samen voor het juiste doel gaan, op lange termijn.

In-huis communicatie & coaching

Indien nodig werken onze internet marketing consultants op verplaatsing, bij u op kantoor of voeren zij hun activiteiten uit op het bureau van ZionMedia. Wij coachen en trainen personeel op verschillende internet marketing vlakken zodoende zij ook ingelicht worden.

Zo kunnen ook zij op lange termijn zelf zaken onderhouden a.h.v. Een strak internet marketing plan maakt dit mogelijk.

internet marketing consultant

Meer strategie